top of page

KOMMUNENES HUS I DAG

Kommunenes Hus er et bygg med totalareal på 15.400 kvm fordelt på åtte etasjer samt kjelleretasjer sentralt plassert i Vika i Oslo sentrum. Etter flere bygge- og moderniseringsprosjekter kan leietakere, kunder og besøkende i dag berikes av et åpent og attraktivt bevaringsverdig 50-talls betongbygg med gjennomgående kunstnerisk utsmykking.

I Kommunenes Hus er vi tre ansatte på heltid i roller som daglig leder, driftssjef og resepsjonist. Vi har fokus på god drift, gode relasjoner til leietakere, besøkende og samarbeidspartnere, samt bærekraftige miljøtiltak. 

Med besøksadresse Haakon VIIs gate 9, og Vikas beste beliggenhet, er omgivelsene preget av forretningsbygg med en blanding av ulike kompetansemiljøer sammen med et rikt utvalg av tilbud innen shopping, bespisning og kultur. Kommunenes Hus ligger vis a vis Nationaltheatret stasjon med offentlig transporttilbud som tog, T-bane, flytoget og buss. Det er også gangavstand til trikk og båt.

Under eiendommen ligger Saga P-hus med 262 parkeringsplasser, hvorav 30 er ladestasjoner for el-biler. I midtre plan tilbys det sikker sykkelparkering for leietakere i Kommunenes Hus.

Blant leietakerne i Kommunenes Hus finner du Nationaltheatret konferansesenter, som med sine 3.500 kvm og 14 ansatte tilbyr deg og ditt arrangement toppmoderne konferansefasiliteter og service fra ankomst til hjemreise. Sammen med Fursetgruppen serveres førsteklasses matopplevelser.

Med sine to mosaikkfasader fremstår Kommunenes Hus som et karakteristisk praktbygg i bybildet.

 

Velkommen!

bottom of page